Eilinen raportti meinaan.

Ei kai ketään oikeasti kiinnosta haukuinko harjoituskisoissa vai enkö haukkunut (emäntä luulee, että kiinnostaa). Mutta seuraava juttu on tosi kuumaa kamaa! Minulle nimittäin sattui tapaus, joka meinasi viedä uskon koko ihmiskuntaan. Kerron jutun kuvitettuna.

Tässä yksi päivä pikkuemäntä meni ja varasti meiltä leluja. Se otti yhden rakkaimmista vinkulelustani, hämppy-hämähäkin ja kumiankan. Jostain syystä se vei ne kylpyammeeseen ja puristeli niitä siellä kovasti:

564096.jpg

Me oltiin ihan kauhuissamme ja yritimme sanoa, että pikkuemäntä antaisi meille takaisin meidän lelut. Ja sitten me yritettiin ottaa niitä itse varovasti:

564097.jpg

Mutta ei saatu! Ja sitten, voi kauheaa, pikkuemäntä vei lelut omaan huoneeseensa. Ajattelin, että kyllä se ne sieltä antaa, jos jaksan odottaa:

564098.jpg

Ja odottaa:

564100.jpg

Mutta ei se antanut, vaikka yritin sitä välillä jo komentaakin. Olen vieläkin ihan järkyttynyt kun muistelen tätä varkaustapausta. Kyseessä oli kuitenkin ihminen, jonka kai pitäisi pitää meistä huolta, eikä tällä tavalla aiheuttaa sydämentykytyksiä. Luottamus on mennyttä!

Laitan tähän vielä pari kuvaa meidän ihanalta vappukävelyltä. Me mentiin Pyynikillä, Pispalassa, Tahmeessa ja keskustassa. Tämän kuvasarjan nimi on Gimma (ja Melli-rääpäle) maisemassa:

564103.jpg

564104.jpg

Ja viimeisenä kaikkein paras kuva:

564102.jpg

Ai kuinka ihana!

Terveisin, Gimma