Me saatiin tällainen Agiliitäjältä ja Diivalta:

"Give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel so happy about blogland! Let them know by posting a comment on their blog so that they can pass it on. Beware! You may get the award several times!"

Me kirjoitellaan tänne plokiin kaikenlaista mitä milloinkin mieleen sattuu juolahtamaan, eikä näissä jutuissa taida aina olla oikein mitään punaista tai muunkaan väristä lankaa. Siksi onkin tosi kiva, jos joku siitä huolimatta tykkää meidän höpinöitä lueskella. 

Meidän emäntä lukee joka päivä monta kertaa kaikkien mahdollisten parsoneiden plokeja ja haluaisi antaa yllä olevan tunnustuksen/palkinnon ihan kaikille! Mutta muutama me halutaan mainita erikseen ihan nimeltä:

Ulpu on ihan paras ja ehdoton ykkönen! Emäntä on aina hyvällä tuulella, kun on lukenut Ulpun kuulumisia. Ja sitäpaitsi ilman Ulpun plokia ei olisi Gimmelin pastoreita, nimitäin emäntä käsitti vasta Ulpua luettuaan, että koiratkin voivat osata kirjoittaa (vaikka kaikki eivät tietenkään voi olla yhtä lahjakkaita kuin Ulpu). 

Klenin ja Ainon ploki on NIIN kaunis! Näin emäntä aina huokailee ja tuijottelee upeita valokuvia tyylikästä väritystä.

Melli haluaa vielä sanoa, että Maican ploki on kaikista huonoin! Siinä on tyhmimmät jutut ja pöljin päähenkilö ja siksi onkin ihan käsittämätöntä, että emäntä aina hihittelee niin tolkuttomasti sitä lukiessaan.

Terveisin, Gimma ja Melli