Isäni sisko, kaunis agiliitotähti Freya, haastoi minut paljastamaan seitsemän asiaa itsestäni.  Tässä siis tulee arkaluontoista asiaa (tai sitten ei):

1. Rakastan ruokaa! Tämä ei ehkä tullut kenellekään yllätyksenä, mutta haluan korostaa, että tämä on TODELLA elämäni keskeisimpiä kiinnostuksen kohteita. Ja kaikki syötävä menee, myös vihannekset ja hedelmät.

2. Olen loistava ruoan kerjääjä. Istun AINA isännän vieressä, kun se syö, ja jos sieltä ei ala putoilla minulle kaiken oikeuden ja kohtuuden mukaan kuuluvaa sapuskaosuutta, alan hyppiä ylös-alas-ylös-alas kuin kenguru. Tätä jatkuu niin kauan, että olen oman osuuteni saanut. Jostain syystä emäntä ei yhtään tykkää tästä kerjäyskäytännöstä.

3. Tykkään nukkua etujalat ojennettuna taaksepäin niin, että ne ovat aivan suorana rintani ja vatsani alla. Samalla työnnän nokkani mahdollisimman pitkälle eteen. Emännän mielestä muistutan silloin hyljettä. Joskus ojennan vielä takajalatkin taakse, niin että kokonaisuus näyttää hylkeen ja sammakon yhdistelmältä.  

4. Olen agilityurallani onnistunut nerokkaasti yhdistämään itse liitelyn ja jäljestyksen. Menetelmän tehokkuudesta minulla on todisteena kakkosluokan nollavoitto viime syyskesältä. Suosittelen menetelmää kaikille niille koirille, joiden ohjaajien ohjauksesta ei ota mitään tolkkua. Jäljestäen löydätte varmimmin oikean radan!

5. Tämä seuraava kohta on vähän nolo. Minä pelkään muukalaislapsia, kun niistä ei tiedä, mitä niillä on mielessä. Siksi haukun niille aina varmuuden vuoksi raivokkaasti. Pelkään myös muukalaisaikuisia, koska niistäkään ei tiedä mitä niillä on mielessä. Niitäkin haukun kovaa.

6. Kuten edellisestä kohdasta tuli selväksi, en tykkää vieraista ihmisistä, mutta sen sijaan rakastan omia ihmisiäni yli kaiken! Onneksi omien ihmisten joukko ei ole ihan pieni eikä se koostu pelkästään meidän pienestä perheestä.

7. Osaan hymyillä :-). Silloin kun olen erityisen onnellinen, hymyilen koko hammaskalustollani. Yleisimmin tätä tapahtuu, kun omat ihmiset tulevat kotiin tai kun näen heitä pitkästä aikaa. Joskus viisikin minuuttia voi olla tosi pitkä aika.

Jotkut näistä asioista ovat tainneet paljastua jo aiemminkin täällä meidän plokissa, mutta nytpä paljastuivat uudelleen :).

Tämä haaste täytyy tietysti pistää eteenpäin. Matkin tässä idoliani Freyaa ja haastan kerralla kaksi koirulia: parhaan lapsuudenystäväni Riston ja tulevan agiliitotähden Maican

Terveisin, Gimma