Meillä on orjasto siirtynyt loma-aikaan, mikä tarkoittaa sitä, että me emme juurikaan saa rauhassa nukkua päikkäreitä, kun koko ajan joutuu vahtimaan niiden touhuja. Naisorja saattaa saada ihan yhtäkkiä, keskellä päivää, päähänsä, että nyt lähdetäänkin pitkälle lenkille eikä silloin auta muu kuin vääntäytyä taas ylös sohvalta, sillä ei tuo onneton mitenkään pärjää yksin ulkossa, jossa kaikenlaiset vaarat vaanivat turhanpäiväisiä naisihmisiä.

Viikonloppuna oltiin ensimmäistä kertaa mökillä yöreissulla. Minä nautin ihan täysillä, sillä a) mökillä sain heittää tangat kaakkoon ja b) oli LÄMMINTÄ! Kaikista kivointa oli käpertyä tai levittäytyä johonkin keskeiseen paikkaan ja kuorsata niin, että koko mäki raikui. Tässä pari esimerkkiä:

IMG_3153.jpg

IMG_3207.jpg

Kyllä me muutakin touhuttiin:

irviskeltiin ja painittiin

IMG_3003.jpg

 

IMG_3000.jpg

IMG_3004.jpg

 

nojailtiin

IMG_3028.jpg

 

kiipeiltiin

IMG_3026.jpg

 

ja harrastettiin lisääntymistoimintaa

IMG_3025.jpg

Olin aluksi vähän huolissani, kun minusta vaikutti siltä, että Gimma ei vatsanraksimisoperaation jälkeen tuntunut olevan yhtä innostunut yhteisten munaskuukkelivauvojen hankinnasta kuin se on ollut ennen. Mutta huh helpotusta, kyllä se sitten rupesi hommiin, kun oikein kovasti jaksoin painostaa. Olenkin aika varma, että tälläkin kertaa pääsen ihan pian jo hoitamaan kauniita vauvapyörylöitä, kun meidän tekniikkakin on ihan kohdallaan, kuten kuvasta näette.

Terkuin, aika lailla pieniin päin oleva Melli