Nyt kun orjurilla on se kennelnimi ja kaikki, se on katsonut tarpeelliseksi alkaa miettiä jalostusasioita. Se on tullut sellaiseen johtopäätökseen, että suomalaista koirakantaa on syytä jalostaa Mellin eli minun täydellisehköillä geeneillä. Hienoa tietysti olisi, jos ihmistiedemiehet olisivat keksineet keinon monistaa minut ihan tällaisenani, mutta koska se ei ole mahdollista tai on liian kallista tai jotain, niin orja on päättänyt turvautua ihan perinteisiin keinoihin. Nyt siis projektina on ollut löytää minulle yhtä täydellisehkö kumppani.

Tässä muutamia ehdokkaita, joita minulle tulee äkkiseltään mieleen:

Gimma: No, tätä yhdistelmää on yritetty jo pitkän aikaa ja useampaan kertaan, mutta se ei ole tuottanut tulosta, joten siitä luovuttiin.

Entäs nämä sitten:

Joku silmäviallinen voisi kuvitella, että kuvissa on yksi ja sama tyyppi, mutta ehei, kyllähän tuossa on ihan selvästi kaksi erillistä koiraa. Ylempi on Ekku-Pekka ja alempi Merksi-Perksi. Nuo ovat kumpikin ihan lätkässä minuun ja ovat kyllä mielestäni aika salskeita poikia, joten voisivat hyvin ruveta sulhoikseni. Vaikka molemmat. Mutta orja sanoo, että ne ovat liian MUSTIA, eivätkä siksi kelpaa:-(.

No, olisi minulla valkoisempikin ehdokas:

Tämä poika on meidän mökkinaapurista. Se on kamalan kiva, mutta orjan mielestä liian kiharainen, joten sekään ei sitten käy näihin hommiin.

Orja siis sanoo, että kukaan noista ei käy. Se sanoo myös, että: "sitäpaitsi, me ollaan jo kosittu ja meille on vastattu myöntävästi". Siis mitä??!! Se on mennyt kosimaan minulle kertomatta jotain tyyppiä!!! Se sanoo vielä, että: "se sulho on kaikkein täydellisehköin mitä voi kuvitella, ja oikeastaan vielä täydellisehkömpi kuin sinä, Melli".  Voi härregud, kaikkea sekin päästelee suustaan!

Terveisin, Melli