Tänään minusta otettiin 7-viikkoiskuvia. Oli melko tyhmää touhua - en olisi millään viitsinyt olla paikallani. Pannaan tähän nyt joku otos kuitenkin. Tässä valkoinen Jubu:

Ja tässä trikki-Jubu:

Ilmeestä näkee, että tyhmää oli.

Olen viime aikoina opetellut kaikenlaisia taitoja. Osaan syödä herkun aina kun kuuluu naksahdus. Ja osaan syödä herkun, kun kuuluu naksahdus samaan aikaan, kun seison etujalat lattialla ja takajalat jossain laudalla tai sellaisella. En tiedä ihan tarkkaan, mihin sellaista taitoa tarvitaan tässä elämässä, mutta epäilemättä ilman sitä ei tule ollenkaan toimeen. Osaan myös juosta tunnelin läpi (kukapa ei osaisi) ja juoksen mielelläni, jos toisessa päässä odottaa nakki tai lelu. Tykkään retuuttaa leluja ja välillä haluaisin myös retuuttaa lelun toisessa päässä roikkuvaa kättä, mutta sellaista ei kai saisi tehdä ja se vasta on kaikista tyhmintä.

Kivointa on leikkiä äidin ja Gimman kanssa. Ja muidenkin isojen koirien, mutta  pienistä pennunrääpäleistä en piittaa pätkääkään, vaikka minua on varta vasten kuskattu sellaisia tapaamaan.

Terveisin,

puolitoistakiloa suuri Jubu