...oli eilen täällä tampereella hirveän kivassa paikassa, jossa kaikille osallistujille tarjottiin mahdollisuus syödä hevonkakkaa, jos sellainen sattui huvittamaan. Minua kyllä huvitti.  Mutta ei siitä sen enempää, sillä sitähän tässä tulin vaan kertomaan, että orjastajasta huolimatta minä sain ihan kohtuulliset tulokset molemmilta radoilta. Pistän tähän näkyville ihan kaikkein ensimmäisen kisasuoritukseni, jotta voitte nähdä, että molemmat viitoset, jotka minulle lätkäistiin, olivat kyllä ihan orjastajan hankkimia:



SE sähläsi jotain omiaan toisen putken jälkeisellä hypyllä ja minun sulava suoritukseni häiriytyi niin pahasti, että ensinnäkin erehdyin hypystä ohi ja toisekseen jouduin pomppaamaan puomilta alas kesken kaiken. Ja sitten, katsokaa nyt kaikki, kun taas sanon, tuota orjastajan köpöttelyä. Pitäisköhän minun ilmoittaa se sellaiseen Faster-koulutukseen, joka kuulemma noille karvattomille parsonisteille järjestetään ja jossa kai ehkä juuri tuollaisiin köpöttelyasioihin yritetään parannusta.

Toiselle radalle mentäessä minua alkoi jo vähän väsyttää ja siksi ehkä sitten ärsyynnyin siihen tyyppiin, joka koko ajan juoksi meidän perässä (hankkisi oman koiran, niin ei tarvitsisi muitten perässä fiilistellä). Huikkasin sille pari valittua sanaa Aa:lta ja orjastaja meni siitä niin hämmentyneeseen tilaan (voitteko kuvitella), että sähläsi meidän kepit juoksemalla (anteeksi köpöttelemällä) turhaan kauempana olevalle puolelle keppejä. Siitä saatiin sitten viitonen, muita virhepisteitä ei sitten tullutkaan. Laitan tokan radankin vielä tähän loppuun, jos joku haluaa vielä vilkaista sitä seurailijahemmoa.



Terveisin, Melli ykkösluokkalainen