Nyt se on kisaura sitten aloitettu!  Emäntä oli hyvin tyytyväinen meidän tulokseen (me saatiin tulos!!!):  yhteensä 10 ratavirhettä (yksi virhe tuli, kun emäntä ohjasi miten sattuu ja yksi este meinasi jäädä suorittamatta ja toinen keppien aloituksessa) ja jotain 5 virhettä ylittyneestä ajasta. Kilpailuun osallistui 20 koirakkoa ja vain yhdeksän meistä sai tuloksen ja vain kolme pysyi ihanneajassa. Me sijoituttiin seitsämänneksi. Vaikka ihanneaika ylittyikin, ei me silti mitenkään madeltu radalla, vaan varsinkin loppuradasta emäntä joutui pinkomaan ihan kunnolla, että pysyi minun mukanani. Ylimääräiset sekunnit taisivat tulla virheitä korjatessa: varsinkin ekan mokan kanssa tuhrittiin turhan paljon aikaa.

Kisan jälkeen tapahtui ihan kauheita. Oona-parson ja Tekla-parson nimittäin tulivat MEILLE! Ihan järkyttävää! Yritin ajaa niitä pois, mutta minut teljettiin eteiseen, eikä rähjäämiseni tuntunut tehoavan yhtään. Että minua harmitti! Sitten emäntä vielä otti kuviakin niistä kodinvaltaajista. Tällaisia:
414714.jpg
Siinä ne istuvat minun matollani  ihan muina miehinä, Oona vasemmalla ja Tekla oikealla.
Ja sitten ne vielä leikkivät meidän leluillakin.
414719.jpg

Voi kauhistus! Minun oli ihan pakko tutkia koko huusholli tosi tarkkaan "vieraiden" lähdön jälkeen, jotta varmistuin, että mitään ei oltu viety.

Terveisin järkyttynyt Gimma