Eka sivupohja ei yhtään toiminutkaan: se ei mahtunut meidän omalle kuvaruudulle ja oli liian synkkä. Luovuimme siis kissoista ja otimme tilalle koiranpentuja - jotain järkeä emännänkin päästä sentään löytyy!

Me käytiin tänään Pyhäjärvellä harjoittelemassa kaupunkijäällä spurttailua. Meidän pitää treenata, sillä huomenna olisi tarkoitus mennä Riston ja Ilonan kanssa juuri sinne tekemään juuri sitä. Muita koiria nähtiin, mutta ne menivät sen verran kaukana, että ei me viitsitty juosta niiden luokse saakka. Sitä paitsi emännällä oli mukana lihapullia ja se aina välillä huuteli meitä luokseen ja antoi niitä meille. Me mentiin ihan joka kerta kun se huusi ja on se hassua, että niinkin pienestä voi tuollainen karvaton olio tulla onnelliseksi.

Tässä on pari kuvaa reissulta:
399862.jpg

399863.jpg

Minulla on talutin perässä, siksi että emäntä tykkää minusta enemmän kuin Mellistä ja haluaa varmistaa, että en joudu siitä hukkaan. Mellin ei ole niin väliä. Niin luulen.

Huomenna mennään paitsi treffeille tohinaduon kanssa niin myös agilitytreeneihin. Emännän on pakko saada harjotusta, sillä ensi viikonloppuna on meidän ekat kisat ja se on aika surkea.

Terveisin, Gimma