Oltiin sitten kuitenkin Minnin ja Velhon kanssa treenamassa eilen. Ollaan aika (tai liian) innokkaita vissiin. Vastuutonta käytöstä voidaan puolustella sillä, että navetalla on lämmin toimistotyyppinen tila, jossa koirat saivat olla suoritusten välillä ja sillä, että me oltiin ihan vähän aikaa vaan. Ja koirilla oli paljon vaatteita päällä. Kiitos Tonille, kun viitsi raahautua paikalle hulluja parsonisteja ohjaamaan :).

Pakkasta oli navetan lähellä olevassa mittarissa -18, mutta siitä huolimatta juostessa tuli hiki. Sormia kyllä alkoi palella palkatessa. Treenit menivät ihan hyvin, vaikka yksi tiukahko käännös putkelta hypylle tuotti meille suunnattomasti päänvaivaa. Ja sitten vielä heittelin kohmeisilla käsilläni nameja pitkin kenttää niin, että Gimma-nenäkoiran kiinnostus suuntautui maahan eikä rataan. Että sellaisia viimeistelyharjoituksia!

Treeneissä selvisi, että Minnin ja Velho eivät osallistukaan sunnuntain kisoihin. Me ollaan aloitettu tämä jalo harrastus samaan aikaan ja koko ajan olemme harjoitelleet samoissa ryhmissä ja olisi ollut tosi hienoa myös korkata kilpailu-ura samoissa kisoissa, mutta se ei nyt onnistukaan. Harmittaa! No, seuraavana viikonloppuna on Ylökkin kisat ja sinne Velho on tulossa. Ja varmaan monia muitakin tuttuja parsoneita. Toivottavasti!

Terkuin, Tuija