Miksi ei tapahdu mitään? Viime aikoina on ollut ihan tylsää vaan. Viikko sitten olin isännän kanssa maalla ja siitä tämä kaikki alkoi. Isäntäväki kai ajatteli, että olisin iloinen, kun pääsin mummalle nauttimaan vapaana olemisen iloista, mutta kun Gimma ei lähtenyt mukaan, niin en keksinyt mitään tekemistä. Yksinäni. Kun isännän kanssa nyt ei ainakaan voi leikkiä, juoksemisesta puhumattakaan. 

Ja tänään Gimma lähti isännän kanssa sinne maalle ja minä jäin TAAS yksin. Emännistä ei ole mitään seuraa, niiden kanssa en leiki eikä uloskaan voi mennä, kun siellä sataa vettä ja valkoista. Ja sitäpaitsi tuulee niin, että tällainen isompikin koira meinaa kaatua aivan.

No, käytiin me viikolla agilityharjoituksissa ja siellä oli ihan kivaa. Kai. Ja sitten parsonlenkillä Blondin kanssa. Sekin oli mukavaa, paitsi että emäntä tenttasi Blondin emäntää jostain raakojen lihojen syönnistä (YÖK!) ja vatsojen leikkaamisista. Aika raakalaismaiset puheet! Toivottavasti emäntä ei ainakaan minun vatsaani rupea leikkelemään!

Terveisin, Melli