Emäntä vaihtoi sivupohjaa. Taas. Jospa se olisi tähän vähän aikaa tyytyväinen.

Lauantain kisoista sanon vaan sen verran, että ensimmäisellä radalla minua alkoi taas ottaa kaaliin radalla ja radan ympärillä töllöttävät oudot ihmiset. Jouduin paimentamaan niitä sen verran rankasti, että en ihan pystynyt seuraamaan emännän ohjausta ja kai hyppäsin jonkun esteen, jota ei olisi kuulunut. Ja sitten emäntä keskeytti hienon haukkumissuoritukseni ihan liian aikaisin ja pakotti minut pois radalta. Harmitti!

Toisessa kisassa yritin taas raivota putken päässä röhnöttävälle miehelle, mutta emäntä vaan kylmästi komensi minut kepeille. Menin, mutta sen verran putkiukko minua hämmensi, että kompastelin ja jouduimme aloittamaan (muutamaan kertaan) kepit uudelleen alusta. Loppu rata meni emännän mielestä sitten tosi hyvin ja se näytti kisan jälkeen iloiselta (eka kisan jälkeen se oli ihan nyrpeänä vaan).

Viikon päästä me ollaan kuulemma menossa parsoneiden agilityleirille. Kivaa!! Melli menee johonkin superkoulutukseen myös tänä viikonloppuna, mikä onkin hyvä, sillä se ei oikeasti osaa vielä mitään.

Terkuin, Gimma