Minä päätin tulla tänne kertomaan Gimman agilitykisoista, koska en usko, että ne oikeasti ketään kiinnostaa. Jos Gimma itse pääsee niistä kirjoittamaan, niin se löpisee kaikenmaailmat, vaikka asian voi ilmaista ihan lyhyestikin. Vaikka näin: kisat meni poskelleen - Gimma ei saanut palkinnon palkintoa. (Kun taas Velho ja Minni, jotka ovat HYVIÄ agilitykoiria, saivat molemmat pokaalit ja viikinkivingut.)

Sen verran voin vielä lisätä, että Gimma ei edes osannut ensimmäisessä kisassa mennä oikeaan päähän putkea, vaikka se oli juuri viime keskiviikkona harjoitellut ihan samanlaista kuviota MINUA sijaistaessaan MINUN harjoituksissani (en itse päässyt reenaamaan, kun minulla oli tangat). Gimma väittää, että kaikki oli emännän syytä, että se ei muka ohjannut ajoissa, mutta höpönlöpön sanon minä. Toisessa kisassa Gimma pudotti yhden esteen. Siis ihan oikeasti PUDOTTI. Ja niin matalia kun aidat on, ihan pikkiriikkisiä. Voiko niin pieniponkkuinen koira muka jatkaa agilityharrastusta? Eka kisasta tuli siis HYL ja toisesta rv 5 (aikakin oli ihan surkea, jotain -3,86) ja sijoitus VASTA seitsemäs. En ymmärrä, miten se on päästetty kakkosluokkaan??!!

Emäntä sanoo, että Orivedessä huomasi, että niiltä puuttuu rutiineita. Niitä rutiineita kuulemma saa kisoista (???) ja siksi emäntä meinaa ilmoittaa Gimman vielä moniin kilpailuihin, vaikka se onkin ihan huono.

Laitan tähän vielä kuvan Gimmasta, kun se syö mummalla hirvenjalkaa. Koipia oli kaksi ja ne haisivat kamalalta. Gimman maha meni ihan sekaisin ja se oli kakkapyllynä niin, että ihmiset pelkäsivät, että se sotkee kaikki huushollit.

854425.jpg

Ai niin, ja vielä kiitän Gimman puolesta teitä kaikkia, jotka annoitte hyviä vinkkejä laihtumisen estoon! Nyt vaan on niin, että Gimma on niin onneton yksilö, että se ei hyppää pöydälle eikä edes yritä aukaista jääkaapin ovea. Ainoa paikka, josta sen voisi kuvitella jotain varastavan on pikkuemännän huone. Sieltä löytyy lattialta jos jonkinmoista herkkua!

Terveisin Melli, joka aivan tuota pikaa heittää tangat jorpakkoon