Oltiin viikonloppuna ensiemännän Anne-Marian organiseeraamassa pentuetapaamisessa. Se oli järjestetty, jotta pääsisin pistämään veljeni kuriin. Onneksi ne molemmat (siis  Aapo ja Bosse) pääsivät paikalle, niin että sain samalla vaivalla näytettyä kummallekin mistä Melli pissii. Ne olivat luonnollisesti valtavan kiinnostuneita minusta ja erityisesti takaosastostani - luulen, että niitä innosti erityisesti jalassani olleet tangahousut. Minä en tykkää siitä, että pöksyjäni haistellaan ja kerroin sen pojille hyvin selvästi.

Emäntä otti muutamia kuvia reissusta:

824017.jpg 

Tässä Bosse vasemmalla ja Aapo oikealla haistelemassa toisiaan puoliystävällisesti. Samoin tässä:

824018.jpg

Alla Aapo (mies-Melli) taustalla ja Bosse edessä:

824020.jpg

Samoin tässä:

824021.jpg

Tässä ollaan me kaikki emäntien kanssa:

824023.jpg

Me harjoiteltiin agilityä ja se oli kivaa. Bosse on valtavan nopea ja innokas agiliitokoira! Ihan niinkuin meidän ihana äityli Pixie.

Gimmakin pääsi mukaan reissuun, vaikka se ei oikeasti olekaan meidän sisko.  Se on vaan minun ottosiskoni: otin sen, kun en parempaakaan saanut. Tai oikeastaanhan se tuli vähän niinkuin kaupan päälle, kun muutin näitten tamperelaisten huusholliin. Sekin sai mennä agiliitoa. Emäntä innostui erityisesti sellaisista verkkokeppitouhuista - saas nähdä hommaako se sellaiset verkotukset meille kotiin.

Terkuin, Melli

PS. Kuten fiksummat lukijat jo osaavat päätelläkin,  minulla on taas tangakausi käynnissä. Emäntä voivottelee ja hokee, että "vain viisi kuukautta väliä, vain viisi kuukautta!" . Olen ajatellut, että sitä harmittaa, kun se joutuu niin usein pesemään housujani :D.