Tänään käytiin vinttikoiraradalla, mutta ei saatu yhtään juosta täysiä kilpailuradalla, vaan piti vaan rauhallisesti ja tyylikkäästi sipsutella pientä ympyrää juoksuradan sisäpuolisella nurmikentällä. TYLSÄÄ! Paikalla oli paljon parsoneita, minunkin kanssa samassa nuorisoluokassa oli yhdeksän tyttöä. Emäntä oli todella iloinen, kun sain ERIn ja sijoituin luokassani neljänneksi. Minusta tyytyväisyyteen ei ollut juuri syytä, sillä neljännellä sijalla ei tee mitään. Jos ei kerta lähdetä voittamaan, niin sitten ei kannata lähteä ollenkaan!

Näin se slovenialaistuomari, Maja Korosec, sanoi minusta:

"Typical bitch with good movement and nice temperament. Good head, ears, eyes, correct bite. Pigmentation could be better. Good body and topline. Good tailset and carriage."

Ottaa kaaliin tuo arvostelu. Että olen muka tyypillinen narttu. PYH - oikeasti olen todella persoonallinen ja omintakeinen!  Ja että jotain ihmeen pigmentaatiota pitäisi olla paremmin. Jaa jotain sikamaisuutta, vai? En ymmärrä. Mielestäni minussa ei ole mitään korjattavaa, koska olen täydellisen erinomainen.

Terveisin, Melli