Perjantaina lomareissumme maalle viivästyi vakavasti, kun Maisuli-Haisuli oli onnistunut eksymään kotipihassaan aivan hukkaan asti. Jostain syystä orjasto otti GIMMAN mukaan etsintäpuuhiin, vaikka MINUN haisulinhaistoelimelläni eksynyt lammas olisi löytynyt tuota pikaa. Olisin vain kerran autosta laskeuduttuani nuuhkaissut ilmaa, ja olisin voinut (jos olisin halunnut) saman tien johdattaa etsijät paloasemalle, josta Haisuli oli löytynyt pitkän ja turhan metsässärämpimisen päätteksi. Haluan kuitenkin suunnattomasti korostaa, että ehkä en sitten kuitenkaan olisi halunnut johdattaa ketään yhtään mihinkään, koska kyse oli Haisulista, tuosta raivostuttavasta rääpäleestä.

Onneksi maaseutumatka ei kuitenkaan kokonaan peruuntunut hätä(?)tapauksen vuoksi, sillä MINULLA oli siellä todella hauskaa. Parasta kaikesta oli se, kun määräsin kaikki orjat pulkkamäkeen. Tässä kuva hauskanpidostani:

1340623.jpg

Tarkkasilmäinen lukija huomaa varmaan, että minä olen määrännyt miesorjan pulkan alimmaiseksi - se toimii iskunvaimentimena. Pikkuorja on sijoitettu miesorjan päälle ja sen tehtävänä on pehmustaa pulkka sopivaksi Mellin olla köllötellä. Koira (eli Gimma) saa luvan juosta pulkan vierellä, sillä pulkassa ei ole tilaa kaiken maailman tyypeille. Tässä kuvassa olemme juuri sinkoutumassa pulkasta jorpakkoon, niinkuin kunnon laskumäessä kuuluu.

Hiitolomaterveisin, Melli