Otsikko viittaa tietysti MINUUN ja tämänpäiväiseen näytelmämenestykseeni. Kaikki sujui juuri niinkuin pitikin: haukahtelin tuomaritätille alkuseisoskelussa (mitäs tuli siihen töllistelemään), lönköttelin aika hienosti piirileikkikohdassa ja pöydällä muljauttelin silmiäni, kun tuomari vaan jatkoi typerännäköistä tuijottamistaan. Ehdin siinä sivussa pistämään kuriin, muutamat kanssakilpailijat, kuten olinkin aiemmin luvannut. Palkaksi kaikesta tästä Monique-tuomari antoi minulle PÄIVÄN AINOAN HOON. Olin siis otsikon muikaisesti AIVAN OMAA LUOKKAANI noiden muiden, keskenään ihan samanlaisten, parsoneiden joukossa.

Tällaista arvosteluuni kirjattiin:

"Nice bitch but too small for the breed. Missing pigmentation around the eyes. Moves well behind, could be better in front. Nice coat and temperament."

Olen siis kiva, mutta pieni. Tuo kokoasia tuli kyllä ihan puun takaa. Katsokaas nyt itse näistäkin kuvista, yletyn orjastajani saappaanvartta melkein puoleenväliin saakka. Enhän VOI olla kovinkaan pieni.
1380453.jpg
1380470.jpg

Arvostelussa sanottiin myös, että silmien ympäriltä puuttuu sikamaisuus. Naisorja kyllä aina väittää, että Gimmalla on lehmän silmät ja minulla sian, mutta kuten seuraavasta kuvastakin selvästi voimme nähdä, orja on taas väärässä ja tuomari erittäin oikeassa:
1380483.jpg

Ja sitten vielä sanottiin, että liikun hyvin jonkun takana (kenenkäköhän?), mutta että saisin olla parempi edestä. Kuinkahan edestä? Näinkö edestä?
1380492.jpg
En mitenkään voisi olla parempi juuri tuosta kohdasta edestä!

Ja lopussa Monique jotenkin meni ihan sekaisin, kun se väitti, että takkini oli kiva ja tempperamentti hyvä. Ei minulla mitään takkia ollut, katsokaa nyt vaikka vielä tästä:

1380499.jpg
                                                    Kuvat: Toni Lahdensivu

Ihme touhua!

Terveisin, Melli