...ihmisten onnettomia havainnointikykyjä. Luulen, että suurella osalla niistä ei ole kovinkaan kummoinen näkö ja kaikkihan tietävät, että hajuaisti niiltä puuttuu kokonaan. Tämä tuli taas todistettua eilen, kun Orivedessä agiliitokisoissa orjastajalta kysyttiin KOLME kertaa KOLMEN eri ihmisen toimesta, että "Minkäs ikäinen tuo pikkuinen hauveli-vauveli oikein mahtaa olla?" Voi härregud, eivätkö ne erota kypsää, jo yli kaksivuotiasta parsonitarta, pissalle haisevista pikkurääpäleistä??? Olen sydänjuuriani myöten loukkaannuksissa. Tässä haukun RAIVOKKAASTI ihmistyperyksille:
1868709.jpg

Laitan tähän vielä kuvan, josta voitte nähdä, ettei tässä todellakaan miltään pennuilta näytetä, vaan ollaan ihan todella kypsänä koko ajan vaan:
1868712.jpg
1868718.jpg

Jaa, mutta nythän niitä tulikin kaksi, mutta eihän se tietenkään haittaa, kun kohde on noinkin ihastuttavaa sorttimenttia!

Ai niin, olihan siellä Orivedessä ne kisatkin. Mentiin taas kaksi rataa, joista ensimmäisellä meinasin jo saada ensimmäisen SM-nollani, mutta orjastaja päätti ohjastaa minut niin hakoteille reitin loppuvaiheessa, että jouduin kieltäytymään yhdestä hypystä ja aikaa paloi hurjasti. Tuloksena siis viitonen ja olisiko ollut viitisen sekuntia yliaikaa vielä päälle. Tässä tuo rata, jos joku haluaa katsoa, miten EI kannata toimia, jos haluaa suorittaa jouhevan radan:



Toisella radalla se SM-nolla sitten tuli. Rata oli aikamoista siksakkia ja orjastaja yritti valssailla minkä kerkisi, mutta se onneton oli koko ajan myöhässä niin, että onnistui lähinnä hidastamaan meidän muutenkin rauhallista suoritusta. Tässä opetusvideo siitä, miten EI kannata valssailla myöhässä, jos haluaa suorittaa jouhevan radan:




Orjastajan kömpelyydestä huolimatta alitimme ihanneajan reilulla sekunnilla ja sijoituimme kisassa seitsemänneksi. Täytynee patistaa tuo naisihminen tanssikurssille, jos pyörähtely sujuisi sitten sutjakkaammin.

Terveisin, Melli, joka kyllä on ihan aikuinen koira