Täällä on nyt sitten sellainen tilanne päällä, että meikäläisen vatsanalusessa olevista nipukoista erittyy pikku-mellereille maitoa. Vahinko vaan, ettei sellaisia ikki-pikkejä ole mailla halmeillakaan ja siksi superravinne valuu lattioille, sohville ja sängyille - siis aivan hukkaan. Pitäisiköhän patistaa orja ostamaan jonkinmoinen lypsykone, jolla voisin kerätä maidot talteen ja vaikka pistää ne pakkaseen roilerinsiipien viereen. Voisin sitten tulevaisuudessa, joskun minusta tulee täydellisten mellinpentujen äiti, käydä modernisti omissa harrastuksissani ja palvelijat voisivat sitten syöttää kakaroille, eikun kullannupuille, pakkasmaitoa. Eikös sellainen ole tapana noiden vähempikarvaistenkin ihmisten keskuudessa?

Sellainen asia minua hiukan huolestuttaa, nyt kun olen tässä maidontuotantomoodissa, että miten ensi viikonlopun hurjan agilityiloittelun kanssa oikein käy. Orja on katsokaas ilmoittanut minut sekä parsonien mestaruuskilpailuihin että Takkujen kisoihin. Eihän siinä muuten mitään ongelmaa olisi, mutta entäs jos ruiskuttelen maitoa pitkin rataa niin, että muut osallistujat liukastelevat ja loukkivat itsensä? Tai, mikä vielä kamalampaa, jos UROSpöljäkkeet eivät pysty keskittymään omiin suorituksiinsa, kun radalla on niin ihanaiset maidon ja harmoonin tuoksut? Nehän voivat mennä vaikka kuinka sekaisin ja käyttäytyä sitten ihan miten vaan.

Yksi asia minulla vielä on, nimittäin orjastaja osallistui viime viikonloppuna agiliitokisoihin Minni-bitchin kanssa. Orja tuntuu olevan siitä kovasti tohkeissaan ja on viime aikoina hokenut kaikille KOKO AJAN, että "oli niin IHANA ohjata sellaista koiraa, joka menee!" Siis en ymmärrä - menee minne? Olen syvässä hämmennyksen tilassa, kun en ymmärrä tuota lausahdusta. Jos teistä lukijoista joku osaa kertoa, mitä orjani meinaa, olen tosi kiitollinen!

Terveisin, Mjölkki-Melleri