vaan kaikki! Meillä on ollut tässä kaikenlaista turhanpäiväistä touhua, mutta en ole vaan viitsinyt niistä kertoilla, kun kerran ovat olleet niin turhanpäiväisiä. Niinkuin nyt nuo taannoiset Tamskin agiliitokisat, joissa järkkärit olivat tuoneet paikalle semmoisen hirviökeinun, jota KUKAAN järkevä koira ei mitenkään voi suostua menemään. Tai minä ainakaan en suostunut. Ja sitten toiselle radalle oltiin keinun paikalle laitettu kepit, jotka olivat selvästi ottaneet keinusta vaikutteita, koska olivat ihan kammottavat, eikä niitäkään TODELLAKAAN voinut mennä suorittamaan. Niistä kisoista ei sitten ihan saatu tuloksia, mutta se oli TÄYSIN järkkäreiden vika.

Olen myös käynyt edelleen antamassa lähihoitoa Tiina-koiraleipurille ja se haluaa sitä vielä lisääkin, luonnollisesti. Ei minussa nyt kuulemma niin kamalasti leivottavaa ole, mutta jostain syystä vasen puoliskoni himottaa sitä niin paljon, että keskiviikkona mennään makoilemaan pehmeälle patjalle jo neljännen kerran.

Viikko sitten oltiin Lietoosessa hakemassa orjalle agiliitotietoutta ja olipa sillä taas vaikeuksia omaksua ihan yksinkertaisia juttuja, kuten sylikäännöstä ja sylivalssia, vaimikäsenytolikaan. Meillä meinasi olla aluksi vähän vaikeuksia siellä koulutuksessa, kun orjastaja pelkäsi Janita-kouluttajaorjaa ja minä pelkäsin - tai siis en tietenkään pelännyt, vaan hyvin ymmärrettävistä syistä ja aivan oikeutetusti ennakkoluulottelin - Jaakko-kouluttajaorjaa. Minun ennakkoluuloisuuden ymmärtää jokainen, joka on nähnyt tuon hurjan ja julman Jaakon, mutta naisorjan pelko oli tietysti aivan naurettavaa pelleilyä.

On me touhuiltu muitakin juttuja, mutta kerron niistä sitten toisella kerralla, jos muistan. Ja viitsin. Ai niin, sen sanon vielä, että naisorja kävi tänä viikonloppuna ihan huvikseen vain jollain ihmeen kasvastuskurssilla. Ihme huveja noilla possunvärisillä!

Terveisin, Melli