Kun kaikki muutkin käy, niin orja vei minutkin hierojalle leivottavaksi. Se oli aika ällöä. Ensin jouduin kipittelemään ulkona edestakaisin vähän niinkuin näytelmissä ja se hierontaorja ihaili vieressä.  Sitten se kirjoitti jotain romaania papereihinsa - todennäköisesti tähän tyyliin, että "tässäpä onkin mainio pärsson-yksilö, jonka liikkeet aivan hivelevät tällaisen alemman olennon silmää" ja niin pois päin.

Seuraavaksi me siirryimme sellaiseen aitaukseen sisätiloissa, jossa olikin, hupskeikkaa, upottava lattia. Tai enhän minä tietenkään mihinkään uponnut, kun en ole mikään läski, mutta naisorja oli kaulaansa myöten lattiassa. Ainakin melkein. Minut pakotettiin kyljelleni, mikä oli järkytys ja sitten se vieraampi orja alkoi sivellä minua pitkin poikin. Mahtoi se olla sille nautinnollista, kun sai  lähihoitoa mahtavalta Melliltä.  Sitten minut kupsautettiin toiselle kyljelleni, kun se hieroja halusi välttämättä silitellä minua siltäkin puolelta. Ymmärtäähän sen.

Se Tiina-niminen hierontaihminen kuului höpöttävän jotain jostain pienistä jäykkyyksistä etuosan lihaksissa. Juu, onhan se ihan selvä, että sitä ihminen keksii kaikenlaista, jotta pääsisi uudelleen Mellin stressinpoistohoitoon. Niinhän tuo omaorjakin aina väittää, että "taas on Mellin karvat kasvaneet ihan kamaliksi" ja sitten se aloittaa nyppimisterapian.

Terkuin, lähihoitaja-Melli