...tuossa juuri laulettiin Gimman kanssa joululauluja, mutta koska orja lopetti sen lyhyeen - kai sitä rupesi liikuttamaan liikaa, kun se oli niin kaunista - niin tulinkin nyt äkkiä koneelle kertomaan tärkeimmät kuulumiset. Ensinnäkin sellainen kaamea juttu, että kun käytiin kerran kuskaamassa meidän pienin karvaton istuksimaan hevosen päällä (kuvitelkaa, sitä ihan TOSISSAAN kuljetetaan ihan erikseen ja varta vasten ISTUMAAN HEVOSEN PÄÄLLÄ - toivon totisesti, että se ei rupea laajentamaan sitä harrastustaan muihinkin eläimiin kuten koiriin, sillä tuon meidän koiran, Gimman, selkä ei kyllä kestäisi semmoista alkuunkaan!) ja mentiin samalla reissulla metsälenkille, niin minä mulkkasin siellä koko peräpääni ojaan! Yök! Siihen ojaan oli kasvanut sellainen valekansi, joka menikin ritsräts rikki, kun loikkasin siihen koko 5,35 kg:n panollani. YökYök!

Tässä minä koko komeudessani (laitan tämän tähän siksi, että moni on saattanut jo kokonaan unohtaa miltä näytän, kun tuo orja ei ole viitsinyt viime aikoina laittaa ollenkaan kuvia tänne):
2107181.jpg

Toinen kamala juttu on tällainen:
2107184.jpg

Jos jollain lukijalla on huomiokyvyssä puutteita, niin voin varmuuden vuoksi kertoa, että meillä on kummallakin kalsarit jalassa. Vähänkö noloa! Olin muutaman päivän saanut kiusata Gimmaa, kun se näytti niin pöljältä housuasussa, mutta tänään orja laittoi minulle samanlaiset, kun kuulemma TARVITSEN sellaiset. Pöh! Tämä kuulemma tarkoittaa myös sitä, että meikäläiselle tulee aikas pitkä agiliitotauko, kun ensin on housukausi ja sitten vielä joulut päälle.

Joulusta puheenollen, meille tuotiin tänään sisään puu. Se on sellainen vihreä ja häröttävä ja se pantiin keskelle ihan käyttökelpoista kulkuväylää olohuoneessa. Uskon, että aika moni ihmettelee moista, mutta me ei enää kauheasti ihmetellä, sillä tämä hörhöily on niitä pienimpiä meidän orjaston tempausten joukossa.

Laitan vielä loppukevennykseksi kuvan Gimmasta toljottamassa tyhmänä: 
2107192.jpg
                                                                                                                  Kuvat: Aura

Terkuin, kalsari-Melli