Olen joskus aiemmin kertonut siitä, kuinka naisorja himoitsee päästä lyömään rahoiksi Mellinmaidolla. Tällä hetkellä saan olla tosi tarkkana, jottei se pääse ahneuksissaan varastamaan eritteitäni 'imaginäärisiltä palleroiltani', niinkuin se pentujani kutsuu. En tiedä yhtään, mitä tuo imaginäärinen voisi tarkoittaa, mutta varmaan jotain todella supererikoista, kuten 'maailman kaikkein mahtavista mahtavin' tai 'suloisimmistakin vieläkin suloisempi'. Sillä sellaisia pienokaiseni todella ovat!

Orja on aina mitä ilmeisimmin ollut kiinnostunut myös kakoistani, sillä sen mieliharrastuksiin kuuluu niiden talteenotto pikkuruisiin muovipusseihin. Itse olen aina ajatellut, että kakka on vähän niinkuin jätettä, enkä ole siksi viitsinyt puuttua sen keräilyyn. Mutta välillä tuntuu, että sekin innostus menee liian pitkälle, niinkuin nyt eilenkin agilityharjoituksissa.

Näin se homma meni: olimme suorittamassa rataa, kun minulle tuli yhtäkkiä kaamea kakkahätä (ja tämä on todella poikkeuksellista, sillä minä EN KOSKAAN tee mitään vessajuttuja sisätiloihin - en tehnyt edes pentuna!). Yritin juosta radan sivuun hoitamaan asioitani, mutta orjastaja ei ilmeisesti ymmärtänyt, miksi karkailin pois ja kutsui minut takaisin. Menin takaisin radalle, kun kerran käskettiin ja samalla kun aloin pyllistää, orja ryntäsi salamana paikalle ja työnsi kätensä alle, niin että sai takuuvarmasti tuotokseni talteen. Siinä se sitten seisoi onnellisena kakka paljaassa kädessä eikä meinannut millään haluta luopua siitä, vaikka meidän koutsi, Malla, koitti tarjota sille säilöntäpussia. Orja oli niin liikuttunut tuosta tapahtumasta, että se ihan itki ja nauroi samaan aikaan. Aika erikoista!

Terkuin, Melli

PS. Ai niin, eilen joku epäili, että orjan auton rekkari GIM olisi rahalla ostettu. Voi herranjestas sentään - jos orja olisi sellaiseen älyttömyyteen käyttänyt rahaa, niin kirjainyhdistelmä olisi ollut MEL, sehän nyt on sanomattakin selvää Nauru!