Oltiin pääsjäisenä maalla. Tehtiin kaikkea kivaa, kuten esimerkiksi sellaista harjoitusta, jossa me lähdetään Mellin kanssa juoksemaan kovaa vauhtia mumman pihatien päässä olevaa isoa tietä kohti ja sitten ihmiset kovasti huutelevat meitä takaisin ja heti kun me totellaan, niin saadaan namia. Se on vaan aika jännää, että tätä huutelutreeniä ei tehdä ollenkaan silloin, kun tiellä kulkee joku ihminen, koira, tai koira ja ihminen. Tai kyllä me silloinkin tietty juostaan tielle, mutta ihmiset eivät ollenkaan huutele perään. Tai ei me ainakaan olla kuultu mitään semmoista.

Sitten me myös lennettiin:

lenneta%CC%88a%CC%88n.jpg

Jäällä se on aika helppoa, kun siellä saa niin kovan vauhdin. Jäällä on myös ihania kalanperkuita ja muita kakkoja, jotka panevat turkin kiiltämään ja haisut kohdalleen:

G%20kellii-2.jpg

M%20kellii.jpg

Välillä me ihan vaan toljoteltiin:

M%20to%CC%88llistelee.jpg

Ja tietty leikittiin meidän pikkuemännän kanssa:

A-n%20kaa.jpg

G%20ja%20keppi.jpg

Mutta kaikkein parasta mummalassa on se, että siellä minulla on MILJOONIA ruokakätköjä, joista aina löytyy välipalaa, jos alkaa nälättää. Tämäkin luu on ainakin vuoden vanha ellei vanhempikin - oikea aarre ja herkkujen herkku siis:

G-n%20luu.jpg

Käytiin samalla reissulla monessa kyläpaikassakin. Tai oikeastaan isäntäväki kävi, meitä ei huolittu moneenkaan paikkaan mukaan. Me ei esimerkiksi päästy ollenkaan leikkimään Lakun kanssa:

 

Laku.jpg

Pöh, ihan epistä!

Terkuin, Gimma