Nyt on jotain kummaa tekeillä, sillä orjasto kävi tänään ulkoilu-urheilemassa, eikä ottanut meitä mukaan ollenkaan. Ne olivat huristelleet ympäri kaupunkia pyörillä, syöneet munkkeja, kiipeilleet puissa ja vaikka mitä sillä aikaa, kun me vaan murjotettiin kotona. Tällainen on meillä todella epätavallista: yleensä Gimma ja minä ollaan ilman muuta johtamassa joukkoja.

Toinen epäilyttävä juttu on sellainen, että orjastaja meinaa lähteä viikonlopuksi Kaarinaan tai Tuorlaan tai jonnekin Janitan ja hurrrrjan pelottavan Jaakon agilitykoulutukseen ja se meinaa kyllä ottaa minut mukaan, mutta ilmeisesti vain turistiksi. Sen olisi kai tarkoitus ottaa sinne harjoituskaveriksi ihana äitylini Pixie. Meinaakohan se, ettei Gimman ja minun tarvitse enää ollenkaan harrastaa mitään liikuntahommia? Mekö vaan tästä lähtien aina köllötellään, kun muut sporttaavat? Entäs jos me lihotaan ihan muodottomiksi möhkäleiksi? Apua, taidankin varmuuden vuoksi lopettaa syömisen (on sitä viime aikoina kyllä sitten tullut ahmittuakin).

Laitan tähän vielä kuvan, josta näkyy, kuinka epävastuullisia meidän orjat ovat. Seison tässä täydellisessä kauneudessani vapaana kuin taiwaan lintu Minun pihassani ja takana näkyy tie, joka kulkee Minun tonttini sivuitse. Mitäs kuvasta mahtaa puuttua?

 

Melli%20pihassa-2284.jpg

Oikea vastaus (kerrottakoon se nyt varmuuden vuoksi mahdollisille silmä- ja/tai älynnystyrävikaisille) on: aita. Orjat eivät ole pyynnöistä huolimatta saaneet aikaiseksi rakentaa minkäänlaista aitaa Minun maideni suojaksi. Voi olla, että tänä kesänä EHKÄ aloitellaan jonkinlaista rojektia tilanteen korjaamiseksi - toivossa on hyvä elää. Eihän sellaista muuten niin tarvittaisi, mutta kun täällä meilläpäin on viime aikoina liikkunut warkaita ja murtomiehiä ja olisihan se aika kamalaa (vaikkaikin toisaalta ihan oikeinkin), jos ne pahaa aavistamatta hiipivät Minun aidattomaan pihaani ja joutuvat sitten tällaisten kammottavan pelottavien hirmuliinien raatelemiksi.

Hirmut-2149.jpg

 

Terkuin, epäurheilja-Melli