Sain viime sunnuntaina kaksi nollaa. Niin, en minä agilityssä ole ollut (jos joku sellaista erehtyi luulemaan), kun tangoissa ei kuulemma saa mennä, vaan kävimme Gimman kanssa silmä- ja polvisyyningissä ja siellä polveni todettiin olevan parasta priima-A-luokkaa (luonnollisesti) eli nolla tuli sekä vasemmalta että oikealta puolelta. Gimman polvia ei väännelty, mikä vähän harmitti sitä, sillä se joutui tyytymään pelkkiin silmänameihin, kun minä sain herkutella myös polvinameilla. Meillä oli molemmilla hienot ja puhtaat ja täydelliset silmät, tällaiset:

IMG_2549.jpg

IMG_2612.jpg

Jaa, no minun silmäni ovat kyllä tuossa kuvassa vähän sikkurassa, mutta juuri tuollainen oloni oli tarkastuksen jälkeen.

Naisorja tykkää orientoitua kaikkiin tuleviin tapahtumiin hyvissä ajoin etukäteen. Tästä voin kertoa sellaisen esimerkin, että lauantaina alkanutta tangakautta varten meillä harjoiteltiin kaksi viikkoa housujen päälle pukemista ja pois riisumista. Joku varmaan ajattelee, että nyt se Melleri kyllä pistää omiaan, mutta ihan oikeasti orja puki minulle JOKA PÄIVÄ jossain vaiheessa pöksyt ja sitten vähän ajan päästä otti ne pois ja tutki niitä tarkkaan ja sanoi, että "ei vielä, ei vielä". Että sellaisia hullutuksia täällä on saatu kestää tällä kertaa. Ei voi kuin vain ihmetellä noidenkin harjoitteiden tarkoitustta.

Housukauden takia, jouduimme perumaan parsonien agilityleirille osallistumisen. Pöh! Kukahan siellä nyt pitää jöötä niille kaiken maailman rääpäkkeille? Onneksi mummalla tapahtuvaa peltojuoksua ei kuitenkaan ole kukaan mennyt kieltämään, niin että on sentään jotain hauskaa minullakin!

IMG_2724.jpg

IMG_2781.jpg

Terkuin, Tanga-Melli